Fem tips till enkel mattläggning med våra hantverkare i Borlänge

Att utföra en mattläggning i Borlänge kräver en del kunskap om både det material som ska användas men även om arbetets utförande för att få ett bra resultat. Tryggast är att anlita en professionell mattläggare för arbetet. Här får du fem tips inför din mattläggning.

Vill du lägga nya mattor på dina golv finns det några saker som du behöver tänka på. Precis som med allt annat hantverksarbete är förarbetet A och O. Ett sämre utfört förarbete innebär ett sämre slutresultat och kortare livslängd. Det är också viktigt att du väljer rätt typ av matta så att mattan är tillräckligt slitstark för det rum där den ska läggas. Om du vill få hjälp med din mattläggning i Borlänge kan du kontakta oss på Säters Golvtjänst som är specialister på alla typer av mattor.

 

Fem tips för en enkel mattläggning i Borlänge

  1. Planera din mattläggning i Borlänge så att du är på det klara med vilken typ av matta som du ska lägga. Det finns ett stort antal olika mattor att välja mellan, både då det kommer till utseende men även till slitstyrka. En plastmatta i en hall utsätts för mer slitage än en matta i ett sovrum.
  2. Lägg upp en budget för ditt projekt så att du vet hur mycket det kommer att kosta. Vill du anlita en professionell golvläggare kan du ta in offert från oss med ett rättvist pris. Då kan du vara trygg med att arbetet kommer att utföras korrekt och med högsta kvalitet.
  3. Förarbetet är en viktig del av arbetet för att få ett bra slutresultat. Ett dåligt förarbete kan leda till att utseendet på mattan inte blir optimalt, att mattan lossnar eller att det uppstår bubblor, att det bildas mögel under mattan, sämre hållfasthet och kortare livslängd. Dessutom är det viktigt att du väljer rätt typ av matta för det rum där det ska läggas. Du kan rådgöra med våra duktiga golvläggare inför din mattläggning i Borlänge.
  4. Genom att anlita våra professionella golvläggare får du hjälp med allt från planering, hjälp med att välja korrekt matta, ett korrekt utfört förarbete och et resultat av högsta klass.
  5. När du ska lägga nya mattor i din bostad har du möjlighet att använda dig av ROT-avdrag som gör att du kan få ett skatteavdrag på motsvarande 30 procent av våra arbetskostnader.

 

Anlita vårt golvföretag för din mattläggning i Borlänge

Säters Golvtjänst är ett etablerat golvföretag som har yrkesutbildade golvläggare i Borlänge som utför tjänster åt privatpersoner och företag. Vi kan hjälpa dig med att lägga alla typer av golv som trägolv, parkett, plastgolv eller heltäckningsmatta. Vi utför även golvslipning av dina befintliga golv. Du kan genom vårt formulär på sidan boka ett kostnadsfritt möte så att vi kan inspektera dina befintliga golv och bistå med rådgivning kring dina nya golv.