Tips och trix inför golvslipning med vår personal i Borlänge

Drar dina golv ned helhetsintrycket för dina rum kan ett alternativ vara att genomföra en golvslipning i Borlänge framför att byta ut dina golv, framför allt om du har ett äkta trägolv. Läs mer om vad du bör tänka på då du vill få dina golv som nya igen.

Är dina golv slitna, har det uppstått gångar eller har ditt golv fått repor från möbler eller ytterskor så är det inte säkert att du behöver utföra ett golvbyte. I många fall kan det räcka med att du genomför en golvslipning i Borlänge för att få golven som nya igen. De allra flesta typer av golv går att slipa så att du kan lägga ett nytt ytskikt så att golven får ett bra utseende och skydd. Om du vill få hjälp med din golvslipning i Borlänge kan du kontakta oss på Säters Golvtjänst för mer information om våra tjänster.

 

Byta golv eller utföra en golvslipning i Borlänge

Om inte golvet är skadat eller har blivit utsatt för fukt så att det uppstått röta går det oftast att slipa om golvet med mycket bra resultat. Detta gäller framför allt om du har ett äkta trägolv som blir som nya igen och får en lång livslängd om de underhålls väl. Det finns många fördelar med att slipa om sina golv, läs mer nedan.

 

Fördelar med att genomföra en golvslipning i Borlänge framför ett golvbyte

  • Det är betydligt billigare att genomföra en golvslipning i Borlänge än att utföra ett golvbyte. Har du ett äkta trägolv kan du genomföra en golvslipning hur många gånger som helst, vilket gör att det över tid blir mest lönsamt samtidigt som rummet behåller sin karaktär.
  • En golvslipning är bättre för miljön. Dels krävs ingen tillverkning, inga transporter, det blir inget byggavfall samtidigt som en golvslipning sker på ett miljövänligt sätt.
  • En golvslipning går fortare att genomföra än att lägga om golvet. Dessutom sker slipningen med moderna maskiner så att det sprids minimalt med damm.
  • När du väljer att slipa dina golv kan du lägga ett nytt ytskikt med valfri nyans.
  • En golvslipning av ett äkta trägolv med efterföljande ytbehandling förlänger ditt trägolvs livslängd med många år.

 

Anlita ett golvföretag för bäst resultat

När du vill genomföra en golvslipning i Borlänge bör du anlita ett professionellt golvföretag som har yrkeskunniga golvläggare i Borlänge som utför arbetet med högsta kvalitet. Vi hos Säters Golvtjänst kan erbjuda dig tjänster som golvslipning, golvläggning och mattläggning, även i våtrumsutrymmen. Du kan kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så vi kan diskutera dina golv. Då kan vi samtidigt inspektera dina golv och lämna förslag på lämpliga åtgärder.