Kontakta oss när du behöver hjälp med ditt golv

Kontakta oss när du behöver hjälp med ditt golv

Våra golvläggare i Borlänge är utbildade inom allt gällande golvläggning, slipning, inmålning och innehar även våtrumsbehörighet.

Vi har funnits med i golvbranschen sedan år 1959 och har genom åren skapat oss långsiktiga kundrelationer med återkommande kunder. Vi har alltid haft som filosofi att ju bättre jobb vi gör och ju mer vi anpassar våra jobb efter just dina önskemål, desto nöjdare blir båda parter. 

Vi är idag fyra utbildade golvläggare i Borlänge som erbjuder våra golvtjänster till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar och nu ser vi fram emot att få chansen att arbeta med dig. Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med ditt golvprojekt! 

Boka platsbesök med våra golvläggare i Borlänge

Söker du en rutinerad golvläggare i Borlänge som är mån om dina önskemål och behov? Då behöver du inte leta längre. Vi utför alla typer av golvtjänster. Välkommen att kontakta oss, så löser vi resten! 

Vad säger våra kundrecensioner om oss?

Med fokus på kvalitet och god kommunikation är vi stolta att visa upp våra recensioner för er! 
B
Tack för fina golv👍 Vi blev supernöjda 🙂
Barbro Eriksson
P
Tack för ett suveränt jobb. Proffsigt utfört på alla sätt. Borta är vårat gula blanka golv. Nu har vi ett stiligt matt och lite mörkare golv. Vi är väldigt nöjda.
Patrik Jönsegård
C
Det blev så snyggt👍
Catrine Wikström