Tips när du ska anlita en golvläggare i Dalarnas län

När det blivit dags för nytt golv är det klokt att anlita en av våra golvläggare i Borlänge för att utföra golvarbetet. Vi har den kompetensen som krävs för att göra ett bra jobb. Innan du kontaktar oss för offert och planering är det bra att du funderar över vilket golv du vill ha då det finns en uppsjö av olika golvtyper med sina för- och nackdelar. Om det är svårt att välja så finns vi här med en lång och bred erfarenhet inom golvbranschen. 

Vi golvläggare i Borlänge erbjuder kostnadsfri offert

Vi har bred erfarenhet av alla typer av golv och kan anpassa oss efter dina behov. Priset varierar också beroende på golvet du väljer vilket du bör vara medveten om. En del golv är billigare i inköp medan andra är enklare att lägga och därmed ger en lägre arbetskostnad. 

Innan du ber om en offert är det även klokt att mäta rummet för att se hur många kvadratmeter det handlar om, du kan med fördel också tala om vilket golv som ligger just nu. Beskriv om det är en omläggning, nytt golv eller reparation av befintligt golv. Om du behöver hjälp med rivning och bortforsling är det bra att du informerar om det också.

Praktiska lösningar inför projektet

Att lägga nytt golv eller reparera befintligt golv kräver en del förberedelser. Du bör ta bort möbler från golvet så att golvläggaren enkelt kommer till att genomföra sitt arbete. Om du ska byta många golv och det kommer att ta några dagar kan det ibland vara klokt att välja att bo någon annanstans under tiden. Det är dock aldrig ett måste utan det är någonting du själv avgör. Du bör också tänka igenom om du vill sköta inköp och transport av det nya golvet själv. 

Har du rätt till ROT-avdrag?

Om du ska lägga golv i en bostad som du äger och bor i har du möjlighet att utnyttja ROT-avdraget. Det ger dig 30 % i avdrag på arbetskostnaderna för golvläggningen, vilket kan underlätta en hel del för din budget. Du kan med fördel kontakta oss via vårt kontaktformulär här på hemsidan för att få kostnadsfri rådgivning och offert.

Vi har erfarna golvläggare i Borlänge som gärna hjälper dig med ditt golvläggningsprojekt. Vi erbjuder såväl garantier som referenser för att du ska känna dig trygg när du anlitar oss.