Välkommen till oss på Säters Golvtjänst

Välkommen till oss på Säters Golvtjänst

Varmt välkommen till oss på Säters Golvtjänst AB. Vi är idag fyra golvläggare i Borlänge som står reda att hjälpa dig med golvbyte, golvslipning, och golvrenovering!

Säters Golvtjänst är ett golventreprenadsföretag som har varit verksamma i branschen sedan år 1959. Idag är det Mirko Saric som bedriver verksamheten med tre kollegor. Vi har lång och bred erfarenhet inom golvbranschen och är medlem i GBR - Golvbranschens medlemsföretag och är auktoriserade enligt GVK - Svensk våtrumskontroll.

Vi erbjuder våra golvtjänster till företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Våra golvläggare i Borlänge utför golvslipning på de flesta typer av trägolv såsom ekparkett, furugolv, gran, bok och björk. Vi måttanpassar alla golvläggningar och arbetar med materialen trä, plast och textil.

Tveka inte att kontakta oss inför ditt nästa golvprojekt. Våra golvläggare i Borlänge erbjuder kostnadsfria platsbesök - helt utan köpkrav!

Boka platsbesök med våra golvläggare i Borlänge

Söker du en rutinerad golvläggare i Borlänge som är mån om dina önskemål och behov? Då behöver du inte leta längre. Vi utför alla typer av golvtjänster. Välkommen att kontakta oss, så löser vi resten! 

Boka platsbesök med våra golvläggare i Borlänge

Boka platsbesök