Våra golvläggare i Borlänge vägleder dig inför ditt golvbyte

Planerar du att genomföra ett golvbyte i din bostad eller på ditt kontor bör du konsultera en professionell golvläggare i Borlänge som kan hjälpa dig med både val av golv men även med att lägga ditt golv. Här du läsa mer om vad du bör tänka på inför din golvläggning.

Utseendet på ditt golv påverkar hela ditt rums atmosfär. Slitna, repiga eller fläckiga golv drar ned helhetsintrycket i dina rum och därför ska du inte glömma bort dina golv då du ska genomföra en renovering av din bostad. I vissa fall kan du slipa dina golv och lägga ett nytt ytskikt som ger golvet ett snyggt utseende men även ett bra skydd och därmed en längre livslängd. I andra fall kan du behöva byta ut golvet mot ett nytt. Om du planerat att genomföra ett golvbyte kan du kontakta oss på Säters Golvtjänst som har golvläggare i Borlänge som är proffs på alla typer av golv.

 

Att tänka på inför ditt golvbyte

Till att börja med behöver du besluta dig för om du ska välja att slipa golven eller om du ska byta ut golven helt. Enklast är om du väljer att boka ett kostnadsfritt möte med en av våra golvläggare i Borlänge för att få konsultation kring dina golv. Du behöver också bestämma dig för om du ska lägga samma typ av golv igen eller om du vill göra en mattläggning av tygmattor i exempelvis ett sovrum.

Mäta och köpa golv

När du är på det klara med att du vill byta golv behöver du mäta rummet noggrant så att du sedan kan beställa ett nytt golv. När du mäter behöver du även beräkna åtgången i vinklar och vrån och även med visst spill. Du kan få hjälp av våra duktiga golvläggare i Borlänge med att mäta dina golv men även med inköp av golven.

 

Lägga golv själv eller anlita golvläggare i Borlänge

Det finns inget som hindrar dig från att lägga ditt nya golv själv. Det är dock viktigt att du har en viss kunskap kring golvläggning så att du gör ett bra förarbete och använder rätt material vid golvläggningen. Vill du däremot få ett professionellt resultat av högsta kvalitet bör du anlita professionella golvläggare i Borlänge som lägger dina golv med precision och stor noggrannhet för ett perfekt utseende och maximal livslängd.

 

Låt oss hjälpa dig med ditt golvbyte

Säters Golvtjänst är ett golvföretag som utför tjänster åt privatpersoner och företag i Dalarna. Våra yrkesutbildade golvläggare i Borlänge har lång erfarenhet inom branschen vilket innebär att de klarar av att lägga alla typer av golv i alla typer av miljöer. Du kan använda formuläret på vår sida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan inspektera dina golv, höra dina önskemål och bistå med konsultation.