Välkommen till oss på Säters Golvtjänst

Välkommen till oss på Säters Golvtjänst

Vi är ett lokalt golvföretag i Borlänge kommun med fyra golvläggare som är proffs på golvbyte, golvslipning, golv i våtrum och golvrenovering.

Säters Golvtjänst är ett golventreprenadsföretag som har varit verksamma i branschen sedan år 1959, idag är det Mirko Saric som bedriver verksamheten med tre kollegor som är proffs inom golv. Vi har lång och bred erfarenhet av golvbranschen och är medlem i GBR - Golvbranschens medlemsföretag och är auktoriserade enligt GVK - Svensk våtrumskontroll.

Vi erbjuder våra golvtjänster till företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Våra golvläggare utför golvslipning på de flesta typer av trägolv såsom ekparkett, furugolv, gran, bok och björk. Vi måttanpassar alla golvläggningar och arbetar med materialen trä, plast och textil.

Tveka inte att kontakta oss inför ditt nästa golvprojekt. Vi erbjuder kostnadsfria platsbesök - helt utan köpkrav!

Boka platsbesök tillsammans med Säters Golvtjänst

Vi är ett väletablerat golvföretag i Borlänge kommun som är mån om att sätta kunden främst. Vår styrka är vår tydliga kommunikation, höga kvalité och att våra golvläggare har en gedigen erfarenhet av golvbranschen. Vårt mål är att kunden känner sig nöjd och trygg även efter att vi är klara med vårt golvarbete.

Boka platsbesök tillsammans med Säters Golvtjänst

Boka platsbesök