Golv i våtrum

Golv i våtrum

I våtrum som exempelvis badrum, toaletten eller i tvättstugan krävs det att det finns ett fungerande fuktskydd på golvet så att inte fukt tränger igenom och orsakar skador. Fuktskador kan leda till att du behöver utföra dyra reparationer men kan också utveckla mögel vilket kan få de boende i bostaden att bli sjuka. Om du har ett matta i ett våtrum som är skadad eller som inte längre ger ett effektivt fuktskydd eller om du ska renovera ett våtrum kan du vända dig till oss. Vi på Säters Golvtjänst är proffs på golv i våtrum och kan erbjuda dig läggning av en ny matta i ditt våtrum till ett konkurrenskraftigt pris.

 

Anlita oss för ditt nya golv i våtrum

Våra medarbetare är skickliga golvläggare i Borlänge som är certifierade för arbete i våtrum. Det innebär att vi har den kunskap som krävs för att utföra en golvläggning i ditt våtrum på ett korrekt och säkert sätt. Självklart lämnar vi också generösa garantier på vårt arbete så att du kan känna dig säker även efter att vi är klara. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med golv i våtrum. Du kan också boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kommer hem till dig för att inspektera ditt våtrum och ge förslag för ditt nya golv, utan att du förbinder dig för något. 

Boka platsbesök med våra golvläggare i Borlänge

Söker du en rutinerad golvläggare i Borlänge som är mån om dina önskemål och behov? Då behöver du inte leta längre. Vi utför alla typer av golvtjänster. Välkommen att kontakta oss, så löser vi resten!