Golvläggning

Golvläggning

Utför du en renovering av din bostad eller har du bara tröttnat på dina gamla, slitna golv kan du byta ut ditt gamla golv mot ett nytt fräscht golv som ökar trivseln ytterligare i ditt hem. Säters Golvtjänst är ett golvföretag i Borlänge som är specialister på golv och kan hjälpa dig med din golvläggning i Borlänge. Vi kan lägga trägolv, textilgolv och plastgolv i alla rum i bostaden, även i badrummet då vi är certifierade för våtrumsarbeten. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din golvläggning och även ge rådgivning kring dina golv.

 

Golvläggning i Borlänge

Våra golvläggare i Borlänge är proffs på alla typer av golv och kan hjälpa dig att få det mer hemtrevligt hemma. Med hjälp av ett nytt golv skapar du en helt ny atmosfär i hemmet samtidigt som du också får ett golv som är lättare att hålla rent. Vi kan hjälpa dig att lägga alla möjliga typer av golv som exempelvis plastgolv, laminatgolv, parkettgolv, trägolv och textilmatta. Självklart lämnar vi garantier på vår golvläggning så att du kan känna dig trygg med vårt arbete även efter att vi är klara med din golvläggning i Borlänge. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan ge dig tips och råd kring ditt nya golv. 

Boka platsbesök med våra golvläggare i Borlänge

Söker du en rutinerad golvläggare i Borlänge som är mån om dina önskemål och behov? Då behöver du inte leta längre. Vi utför alla typer av golvtjänster. Välkommen att kontakta oss, så löser vi resten!