Golvslipning

Golvslipning

Har du trägolv i din fastighet är du lyckosam. Gediget trägolv har en lång livslängd och ger bostaden ett exklusivt utseende, under förutsättning att de underhålls. Med åren kommer trägolvet att slitas och därmed inte bidra till den hemtrivsel som det skulle kunna göra. Dansar man även med stilettskor på golvet kan klackar också orsaka märken i golvet samtidigt som det också kan uppstå skador om man tappar något vasst på golvet. Vi kan hjälpa dig med din golvslipning så att du får ett trägolv som blir som nytt igen. Kontakta oss golvläggare i Borlänge för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din golvslipning.

 

Golvslipning i Borlänge

Säters Golvtjänst har utfört golvarbeten åt privatpersoner och företag under många år. Detta har gett oss mycket goda referenser från våra nöjda kunder vilket gör att vi är säkra på att även kunna göra dig till en av våra nöjda kunder. Våra medarbetare är skickliga hantverkare som har en lång erfarenhet inom branschen vilket gör att du alltid får arbetet utfört på ett korrekt sätt. Vi utför näst intill dammfri golvslipning vilket betyder att du slipper täcka in möbler i andra rum. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan ge dig rådgivning kring ditt golvprojekt och erbjuda dig ett konkurrenskraftigt pris för din golvslipning i Borlänge. Kontakta oss!

Boka platsbesök med våra golvläggare i Borlänge

Söker du en rutinerad golvläggare i Borlänge som är mån om dina önskemål och behov? Då behöver du inte leta längre. Vi utför alla typer av golvtjänster. Välkommen att kontakta oss, så löser vi resten!