Infärgning

Infärgning

Planerar du att renovera din bostad eller vill du ge din bostad mer liv och en hemtrevligare atmosfär så kan en infärgning av golv i Borlänge bidra till ett rejält lyft av din bostad. Slitna, missfärgade och skadade trägolv drar ned helhetsintrycket så att hela bostaden känns sliten. När du vill få golv som ser ut som nya så betyder inte det nödvändigtvis att du behöver riva upp golven och lägga nya golv. Istället kan du utföra en golvslipning och därefter göra en infärgning av dina trägolv. Du kan kontakta oss på Säters Golvtjänst som är en golvläggare i Borlänge och är experter på golv. Vi kan hjälpa dig med allt från golvläggning, golvslipning och infärgning av dina golv så att de får en skinande glans precis som när de var nya.

 

Renovera dina golv

Istället för att köpa nytt golv kan du välja att renovera dina golv istället. Ibland räcker det med att golven lackas och ibland krävs det att golven först slipas och sedan får en infärgning. Vi kan hjälpa dig med din infärgning av golv i Borlänge med omnejd. Våra medarbetare är yrkesutbildade och har varit verksamma i branschen under en lång tid vilket gör att de vet hur arbetet ska utföras på rätt sätt för att uppnå perfekt resultat. Du kan kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi gör en inspektion av dina golv och lämnar tips och råd på åtgärder, utan några förpliktelser. 

Boka platsbesök med våra golvläggare i Borlänge

Söker du en rutinerad golvläggare i Borlänge som är mån om dina önskemål och behov? Då behöver du inte leta längre. Vi utför alla typer av golvtjänster. Välkommen att kontakta oss, så löser vi resten!