Mattläggare

Mattläggare

Är det dags att byta mattor i din bostad eller på ditt kontor finns det ett brett utbud av mattor att välja mellan i olika material, färger, strukturer och med olika grad av slitstyrka. Med en matta får man ett mjukt underlag att gå på samtidigt som många mattor bidrar till att du får varmare golv. Om du vill genomföra en mattläggning i Borlänge kan du kontakta oss på Säters Golvtjänst som är specialister på alla typer av golvbeklädnader.

 

Låt oss utföra din mattläggning i Borlänge

Säters Golvtjänst har utbildade och erfarna golvläggare i Borlänge som kan hjälpa dig med din mattläggning i Borlänge. Vi lägger också trägolv, parkett och heltäckningsmattor. Om du vill du istället få hjälp med att renovera dina golv kan vi även åta oss slipning av golv. Det innebär att vi slipar golven och lägger ett nytt ytskikt som får dina slitna golv att bli som nya igen och med lång livslängd. Du kan kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan mäta dina golv och därefter bistå med konsultation kring ditt nya golv.

Boka platsbesök med våra golvläggare i Borlänge

Söker du en rutinerad golvläggare i Borlänge som är mån om dina önskemål och behov? Då behöver du inte leta längre. Vi utför alla typer av golvtjänster. Välkommen att kontakta oss, så löser vi resten!