Totalentreprenad Badrum

Totalentreprenad Badrum

När du ska genomföra en renovering av ditt badrum har du möjlighet att kunna skapa exakt det badrum som du drömmer om. Med ny väggbeklädnad, golvbeklädnad och med modern inredning och vitvaror får du ett badrum som kommer att höja trivseln för alla boende i bostaden. Att renovera sitt badrum kräver att man anlitar ett flertal olika hantverkare som utför sina respektive arbeten. Om du vill få hjälp med att koordinera arbetet och få en kontaktperson som utför kontroller och uppdaterar dig om status kan du kontakta oss på Säters Golvtjänst. 

 

Överlåt totalentreprenaden för ditt badrum till oss

Vid en badrumsrenovering är det många hantverkare som kommer att behöva utföra arbeten i badrummet som exempelvis rörmokare, elektriker, målare, snickare och golvläggare i Borlänge. Om du överlåter din totalentreprenad till oss på Säters Golvtjänst så tar vi över ansvaret för ditt projekt. Det innebär att vi ser till att endast hantverkare med våtrumsbehörighet utför arbetet enligt gällande branschregler och med godkänt material. Det gör att du kan vara trygg med att arbetet utförs säkert, korrekt och med högsta kvalitet för maximal livslängd.

Boka platsbesök med våra golvläggare i Borlänge

Söker du en rutinerad golvläggare i Borlänge som är mån om dina önskemål och behov? Då behöver du inte leta längre. Vi utför alla typer av golvtjänster. Välkommen att kontakta oss, så löser vi resten!